Mikrodalga Güç Kaynakları

Ana Sayfa
Mikrodalga Güç Kaynakları

Mikrodalga Güç Kaynakları

800W ve 1260W mikrodalga güç kaynaklar orijinal malzemeyle(OEM) imal edilmiş magnetronlu mikrodalga generatörleridir. Elektronik röleyle (24VDC start-stop relay) mikrodalga güç kontrolü vasıtasıyla magnetronun daha uzun ömürlü çalışması sağlanmaktadır. Magnetronun ve yüksek gerilim transformotorun sıcaklığa ve aşırı yük akımına karşı korumaya sahip kompakt cihazlardır. Mikrodalga güç çıkışı WR340 standart orijinal dalga kılavuzu ile yapılmaktadır.

Mikrodalga Güç Kaynakları

  • 1250W  MİKRODALGA GÜÇ KAYNAĞI

    1250W MİKRODALGA GÜÇ KAYNAĞI

    Toshiba 2M137 magnetronuyla imal edilmiş "başlık" ve elektronik besleme kaynağı olarak iki parçadan oluşan sürekli çalışma özelliğine sahip bir mikrodalga güç kaynağıdır. 2U50 Mhz frekansında 1260Watt mikrodalga güç üreten bu mikrodalga güç jenaratörü hava soğutmalı olup sanayi uygulamaları için tasarlanmıştır. Mikrodalga güç çıkışı WR340 standart orjinal dalga klavuzu (wave guide) vasıtasıyla gerçekleşmekte. Elektronik besleme kaynağı uluslararası normlara uygun tasarlanmış olup sıcaklık ve aşırı akıma karşı elektronik koruma özelliği vardır.

  • 800W Magnetron Güç Kaynağı

    800W Mikrodalga Güç Kaynağı

    Sanyo 2M218J magnetronu ile gerçekleştirilmiş ve elektronik besleme ünitesiyle aynı blokta yer alan kompaht bir mikrodalga güç kaynağıdır. Güç çıkışı WR340 standart orjinal dalga klavuzu(wave guide) vasıtasıyla sağlanmaktadır. Mikrodalga güç kontrolü ise elektronik role vasıtasıyla sağlanmaktadır. IEC ve CE normlarına uygun tasarlanmış ve imal edilmiş standart bir mikrodalga güç kaynağıdır.

  • 1260W Sanayi Tipi Mikrodalga Jeneratörü

    1260W Mikrodalga Güç Kaynağı

    Toshiba 2M137 magnetronuyla imal edilmiş "başlık" ve elektronik besleme kaynağı olarak iki parçadan oluşan sürekli çalışma özelliğine sahip bir mikrodalga güç kaynağıdır. 2450 Mhz frekansında 1260Watt mikrodalga güç üreten bu mikrodalga güç jenaratörü hava soğutmalı olup sanayi uygulamaları için tasarlanmıştır. Mikrodalga güç çıkışı WR340 standart orjinal dalga klavuzu (wave guide) vasıtasıyla gerçekleşmekte. Elektronik besleme kaynağı uluslararası normlara uygun tasarlanmış olup sıcaklık ve aşırı akıma karşı elektronik koruma özelliği vardır.

  • Mikrodalga Güç Kaynağı ve Kontrol Sistemi

    Mikrodalga Güç Kaynağı ve Kontrol Sistemi

    Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biosistem Mühendisliği Araştırma Projelerinde kullanılmak üzere tasarlanan Mikrodalga Güç Kaynağı ve Kontrol Sistemi.